Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Y0l0

Att prata och gnata och tjata
och hata
vara desperata, moderata och obstinata
och fan så heller kavata
fy helvete; å lata
Varför kunde vi inte vara du och jag;
utan språk i en annan epok

Två tonåringar med för mycket känslor

Å fy helvete vad jag hatar mig själv
när jag tänker tillbaks
"Ändra på allt
ändra på dig själv
jag vill inte se dig såhär"
Men jag vill se dig alltid
vad tänkte jag och hur såg du
på mig?
Med kärlek och hat
jag - endast med hat

Jag kvider och vrider mig själv
när jag tänker på mig
16 år och inget att ge inget att dela
varför så naiv, bara jag 16 år

Jag gav dig en smäll
det var allt jag gav
snälla ge mig en smäll
för jag vill inte vara jag
jag behöver en smäll

För Frida du borde kvida och lida, avlida
jag tror inte att jag har en insida




Fri vers av Fritjof Blom
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-05 01:42



Bookmark and Share


    anzerex
wow bra skrivit

2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fritjof Blom
Fritjof Blom