Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill andas dina ord

Jag vill hålla om dig,
behålla dig nära.
Jag vill höra din puls
dunka i mina öron.

Jag vill ha dina tankar i min mun,
din kärlek i mitt hjärta
och din luft i mina lungor.
Jag vill andas dina ord.

Jag ser dig som en ängel,
med vingar utav luft.
Din gloria är min kärlek,
och du mitt starka hopp.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-05 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember