Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nånstans däremellan

Det är vår i luften
men vinter på marken.
Och jag finns nånstans
däremellan.

Sitter i en lekpark,
som barn på nytt
och väntar på bättre
tider.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 160 gånger
Publicerad 2021-01-16 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember