Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bieffekt - nedstämdhet

Jag kämpar för
att glömma
men något inom mig
klamrar sig fast.

Desperat, förtvivlat
vid lyckoruset som
framkallas av drogen
som är du.

Bieffekt – nedstämdhet.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-05 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte jag heller, men jag har medicin som hjälper!
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember