Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAGOLIKT

Vaknade på en skjorta

på den sköna mossan

invid den vackra tjärnen

 

Tittade mej omkring

Såg ingen

Kanske

ville låta mej sova en stund

 

Fin tanke

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-05 13:20



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vackert. Ser bilden framför mig.
2013-07-11

  stig wikman
Hm ?
Jag undrar vems
skjorta det var.
VACKER TEXT.
2013-07-05

    Dan Myrbeck
Fin!
2013-07-05

  Lars Hedlin
VAckert
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP