Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor i juli

Av tidens växande lärdom
Frodas juliblomman

Stark och förberedd
Står hon stolt och vacker

Räds inte höstvindar
Eller dagar av regn

Under färgstarka kronblad
Gömmer hon
Gyllene skatter

Väldoft i känsliga toner
Visar vägen
Till juliblommans
Finstämda inre skönhet






Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-06 13:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat om blommor
som växer så fint i vår natur
2013-07-10

  Alva Johnsson VIP
Räds inte höstvindar.
Dahlian röstar jag på?
Fast alla blommor är välkomna.
Härlig blomdikt!
2013-07-07

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP