Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄLJES!

En begagnad hjärthalva
till salu.
Intresserad, någon?

Nu när jag glömt dig
(jadå, man får önskedrömma)
behöver jag inte just
den
halvan.

En begagnad hjärthalva
till salu.
Intresserad, någon?




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-06 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember