Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag förångrar mig själv

det är ok nu
jag måste skriva
jag måste bara skriva
för du vet annars vad som händer

jag skulle inte kunna leva
jag skulle ju för fan inte klara av det här annars
jag skulle ju för fan inte kunna andas
jag skulle inte kunna se dig i ögonen
jag skulle inte kunna träffa dig på stan
inte skaka hand, ingenting

förgås
förgås
förgås
till tårgas

förgås tills tårarna slutat rinna
det skulle bara finnas ett enda rostigt
torrt och frasigt papper kvar

jag förångar mig själv

jag förångrar mig själv

jag uppfinner mig själv ständigt

ständigt på väg någonstans

fast jag går inte,
jag bara tänker




Fri vers av John B. Ax
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-03-03 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John B. Ax
John B. Ax