Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RODNAR

 

Himlen

 

rodnar i kväll

 

inför mötet

 

med natten

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-06 21:02



Bookmark and Share


  aol
så strålande vackert skaldat,
2013-07-09

  Mona Nordkvist VIP
Så bra!
jag ler.
2013-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...som en kärlekssaga...
2013-07-07

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert ;)
2013-07-07

  Eva Helene VIP
Så vackert!
2013-07-07

  stig wikman
SÅÅÅÅÅ
VACKERT.
MAJ-LIS.
KRAM LILLA DU.
2013-07-07

  Fem hjärtan VIP
Få ord som sa mycket..! Väldigt bra!
2013-07-06

    ej medlem längre
Nice och sensuell
är denna röda kväll

Snyggt skrivet!

/ PG
2013-07-06

    Dan Myrbeck
Trodde de va du som skulle rodna inför mötet med ... !
2013-07-06

  ULJO
Det behöver inte var många ord i en bra text. Denna var helt underbar
2013-07-06

  M M Mannheim VIP
Vackert MajLis, mycket vackert! Något som vi behöver i dagens värld. Tack igen MajLis. Skönt att få läsa dig.
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP