Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrebrist

En bitter man grät och förneka sin rätt till liv.
Han sa "Jag har fem sinnen men känner inget alls"
Perception genom desperation om mod.
Sänder nycklar till sig själv; han ska aldrig hem, igen.

Han reser med vintern.
Han är, eld.

Rasande och rasande, hårda slag och djupa stup.
Håller takten men inte masken, alla ser, ner, ner.
Osynligt överöst av uppmärksamhet.
Bedövade blickar missar, han vill, förlora och, le.

Han reser med vintern.
Han är, eld.
Brinner och försvinner.
Han är eld.
Brinner och försvinner,
bort i kylan,
i storm.




Fri vers av Adam "Oak" Ek
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-07 03:51



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Enastående! Jag fängslas verkligen av dina paradoxer. De beskriver det overkligt verkliga. Titeln får liv genom din text...Syrebrist släcker ju en eld. Så bra!
2013-08-20

  Nina.H
Starkt, gripande läsning med
en bra rytm..
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek