Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3ORDARE

 

Hopplösheten

 

kväver

 

mej

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-07 13:11



Bookmark and Share


  aol
tungt och igenkännande, kram min fine poetvän,
2013-07-07

  ULJO
Tungsint att läsa
2013-07-07

  Mona Nordkvist VIP
Bra beskrivning.
2013-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt att det ska behöva vara så...önskar dej något annat, bättre...
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP