Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUNDERING

 

 

Dina ord

 

 betydde så mycke

 

Men vad

 

betydde mina

 

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-07 17:01



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Dina kritikens ord har betytt mycket om mina anspråkslösa ord! Jag får tacka för dem.
2013-07-08

  aol
ja det kan man undra,
2013-07-07

    ej medlem längre
Det är inte bara orden utan mellanrummen mellan dem som räknas eller hur ;)
2013-07-07

  Mona Nordkvist VIP
Ja det kan man verkligen fråga sig.
Så har det allt känts.
Bra beskrivet.
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP