Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN VAR

 

den lugna fina vinden

 

 för mej

 

Så kom stormen

 

tog vinden

 

 med sej

 

 

M.L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-07 20:12



Bookmark and Share


  Rise Little One
Stormen ville kanske bara låna vinden en stund och lämna tillbaka den snart ;)
2013-07-10

    ej medlem längre
en mycket fin text!
2013-07-10

  Rozsi.kovacs

vackert
2013-07-10

    Dan Myrbeck
Ger olika tolkningsmöjligheter, bra!
2013-07-08

  stig wikman
Det finns fler
underbart
sköna
vindar.
NICE POEM.
2013-07-08

  M M Mannheim VIP
Det är bäst att hålla i sig när man läser din dikt då!
2013-07-07

  aol
vackert skaldat vännen,
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP