Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min andning

Jag vilar huvudet
mot ditt bröst

räknar dina hjärtslag

och bara för att
få vara så nära som möjligt
spränger jag ljudvallen
med mina
innersta känslor

och du hör allt

i min andning




Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-08 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang