Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har varit i byrålådan ikväll igen...


Stjärnfall






Jag har ju alltid längtat efter att
få sitta bredvid
och bara andas litegrann
ta in lukter av rostat bröd
och en nyvaken du

och jag väntade så länge
på att få sträcka mig fram
och bara röra vid din hand och liksom visa






att jag faktiskt älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-15 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar!
2013-07-15

  Tess74
Fint!
2013-07-15

  Angel of love
Tycker om det du hittar i byrålådan :)
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang