Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=nM1tGXnTAtw


När vi levde i evighet varje sekund





Då.

När framtiden skiftade i aprikos
och kyssarna fortfarande smakade lika
berusande som jordgubbsvin
När vi levde i evighet varje sekund
och gick vilse i varandra med flit
När jag fortfarande kunde finna en punkt
på din hals jag inte andats på
och dina fingrar slöt en pakt med mina
varje natt
och lovade
en saga

Nu.

Kan jag inte längre minnas vad som gjorde oss




Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-14 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra! only love can break your heart try to be sure right from the start.För att citera Neil Young.
2013-07-14

  Tess74
Men hjälp! Det här är ju min text. Som skriven till min livssituation just nu. Applåder. Så jäkla bra skrivet
2013-07-14

  Angel of love
Väldigt sorgsen och vacker.
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang