Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett snusande barn !

Ett snusande barn som sover,spinnandekatt eller ett regn

En kvinna som sover vid min sida med lugna andettag vid min sida, solnedgången, vattenfall, en flod.

Kor som jag mjölkar.

 

 Ger mig harmoni:)
 




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-08 09:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina harmoniska rader
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin