Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄLSKAD

 

 

Lätt förälskad

det blir jag

 

Lika ofta besviken

 

Så jag har nog inte

rätta taktiken

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2013-07-08 13:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hm...då får man testa andra sätt...:-)
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP