Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då tänker jag på Dig

Jag ser dina
ögon
i tjärnen
där hemma

Jag känner din doft
i bilen
till affären

Jag ser dig
bland männen
jag möter
på gatan

Jag ser dig
i drömmen
hur du sover
som du gjorde

Jag känner dig
i allt som jag
äter och dricker

Du är med mig
på de platser
vi hade så roligt

Jag känner hur
din själ
vidrör min
när jag gråter

Jag är inte redo
att gömma
minnen
som lever

Jag är inte redo
att glömma dig än






Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-08 21:05



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Så otroligt vackert.
Och starkt att kunna skriva så positivt.
2014-08-16

  aol
så fint skalsdat
2013-07-24

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-07-15

    Dan Myrbeck
Finstämd!
2013-07-11

  Mona Nordkvist VIP
Fint skrivet om minnen av kärlek
2013-07-11

  ULJO
Svårt att inte tycka om detta fina poetiska stycke
2013-07-11

  anits VIP
Så vackert och berörande skaldat
2013-07-10

  Yrre VIP
Oj, så förunderligt vacker denna var!
2013-07-09

    ej medlem längre
otroligt vackert om en kärleks öde..
2013-07-09

  stig wikman
UNDERBART
AGNETA.
( räcker det )
2013-07-09

  Bo Himmelsbåge
Ohh ... ljuva minnen som förgyller vår vardag ... fin dikt ...!
2013-07-09

    Niclasdotter
Så vacker!
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP