Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET TALAS OM

 

att kärleken

 

gör underverk

 

 Väntar

 

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-09 14:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor i texten
2013-07-15

  Mona Nordkvist VIP
Det gör den.
Den ger energi, glädje
för att nämna något...:)
2013-07-10

  stig wikman
WOW .
Om det finns
underverk så
är det din poesi.
2013-07-09

  Eva Helene VIP
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju . . . .
2013-07-09

    Dan Myrbeck
Hoppas du får napp!
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP