Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖR NÅGON GLAD

 

med en kommentar

 

Den kan förändra

 

mörker till ljus

 

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-09 18:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sannt...kram
2013-07-15

  aol
kram så sant vännen,
2013-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är ett fint sätt att kommunicera på...
2013-07-09

  stig wikman
Blir alltid glad
av dina
kommentarer.

2013-07-09

    Dan Myrbeck
Absolut!

Så OTROLIGT viktigt att vi
läser, kommenterar och
applåderar varandra!
2013-07-09

  Carina Bendix
Så sant som det är sagt! :)
2013-07-09

    ej medlem längre
du har absolut rätt min vän och du förgyller tillvaron för oss med dina texter..
2013-07-09

    ej medlem längre
Måtte solen värma dej
och vinden fylla din tvätt med liv
denna underbara sommarkväll

/ PG
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP