Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tofsvipan sjunger igen

dagens sista
ljus
droppar sakta
urholkar
livmoder
spänner och värker
står inför
natten
en utmaning
som gör allt
nytt
skapelsen
ny
dag
följer på natt
vakenhet
på vila
liv
när tofsvipan sjunger igen
- och allt är annorlunda




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-09 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
när tofsvipan sjunger igen
- och allt är annorlunda.
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP