Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

med tankarna i en annan värld
går jag djupare in i skogen
blicken flackar
alla skyltfönster
neonljuset stör mig
på restaurangerna spelas musik
för högt
och för nära
en tobaksaffär
är så lättantändlig
när grävlingen drar från krog
till krog
vill mina tankar inte lyda
på klippstranden ligger
konsum
men det enda jag ser
är solbruna ben
mot den kala
betongen
tog alla drömmar slut
ersattes
av giftindränkta minnen
som inte lämnar
oss





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-09 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
intressanta texter....i like it!
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP