Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Utopiskt

allt är vått
att älska är det inte längre
många som kan

i en tid

klev människor över bergen
med
sången
flöjttonerna
trumman
och kärleken

inte den kärlek
som paketeras
som bestäms på förhand
och regisseras

kärleken

när man sörjer sitt inre barn
när man ser det barnet
och ler åt dess upptåg

kärleken

som låter andra
lysa
spira
vara

barn

som leker
utan konventioner
och som tillåts växa
utan att skapa
uniforma
människor

utopin
får tårar att svämma över
- och allt blir vått







Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-10 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP