Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

toner jag hör

 

toner så vackra
jag hör.. 
så långt bort.. 
fjärran ifrån 
 
men ändock 
mitt öra.. mitt sinne
ej svika vill.. 
 
när tiden
för toner är..
 
jag hör dem
allt för väl.. 
med vindens
viskningar
som når 
mitt sinne
 
ty 
sången om dig 
så kär.. 
att jag aldrig
glömmer
första tonen Du ger
 
~ netis ~
 
9/7-2013
 
mölndal

 

 



Övriga genrer av agneta pichler
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-10 00:57



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fina ord?? och toner
2013-07-16

  Lars Hedlin
Underbart vackert! ;)
2013-07-15

  ULJO
Som ett musikstycke av någon av mästarna
2013-07-10

  Gunnar Hilén VIP
Bokmärks !
2013-07-10

  Rozsi.kovacs

så underbar fint om de vackra toner du hör..
2013-07-10

    ej medlem längre
"Vackert att veta-tonerna inte är förgäves
Tonerna vi alla vill höra
Men så få kan

Låta öronen nå"

En tanke kring din underbara text.
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler