Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartsjukans fula tryne

krav
dubbel pipig gevär
svartsjuka
rädsla
kontroll avundsjuka
inlåsning sex
svarta ögon
el
kontroll
regn av glassplitter
svartsjuka
slag
passion
levande död

vill du veta mer
vad svartsjukans fula tryne
kan ställa till med

..nej trodde väl inte detta..

men lita på mig

det är inget liv

..inte för mig..

~ agneta pichler ~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av agneta pichler
Läst 570 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-01-09 00:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
berörd av styrkan i orden

2018-02-02

  Fem hjärtan VIP
Dina ord berör starkt ..<3
Svartsjuka och kärlek hör inte ihop!!
Styrkekramar
2018-01-10

  Lars Hedlin
Så stark i sin beröring och så bra du belyser om hur livet kan vara.kram
2018-01-09

  Annie b'larsson VIP
Du tar upp ett viktigt ämne, men det gäller att inte blanda ihop saker och ting (vi läsare menar jag). Har sett vad sjuklig svartsjuka kan ställa till. Hemskt!
2018-01-09

  Fulbergarn
nej fy för den sure, mobiltelefoner och svartsjuka är totalt osexigt
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler