Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vem är hon

bakom glas och gardin
hon ger oss en blick

sådär bortglömd
- ändå så vacker

vem är hon
hon som blygt kikar in
- eller var de ut ?

är hon tystlåten eller skränig ?

eller låter hon istället
ordet präntas in på pappret
- så de låter mindre

- men hörs än mer

är hon blyg och tystlåten
eller är hon den som ofta tar
till orda - för att tvinga oss
att se - de hon redan sett

ingen som vet egentligen

bara du - som i hennes närhet är
tillåter henne ta reda på detta


~ agneta pichler ~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av agneta pichler
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-29 22:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och tankeväckande i allra högsta grad!
2019-11-05

  Quasimodo
Intressanta tankar om vad vi är och varför, våra olika sidor vi har och visar!
2019-10-30

  Gunnar Hilén VIP
Vi måste känna tillit för att våga so oss själva.....
2019-10-30

  Charlie assarsson
Vacker ??
2019-10-30

  Maria Sundelin VIP
Intressant reflektion
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler