Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka

orden jag skriver
är inte för alla

dom enkom
är för ändlösa själar

dom som sett
och jagat
förbannat men
sprungit vidare

allt för att inte stelna

dom som förstår
det jag redan vet

dom som brunnit
för sin sak

dom som lever i frihet
utan att blinka

dom som känt smärta
så oändlig

dom som förlåtit
för att kunna älska

dom som levt
ikapp med djävulen

han som dansar
i eldens sken

så änglarna får strida
för din räddning
ända fram
tills grynings ljus

ja jag skriver för Er och mig
så vi aldrig kommer glömma

~ agneta pichler ~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 574 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-10-24 22:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Brinnande ord!
Så naket berörande.

2021-05-01

  Solstrale VIP
Detta är fantastiskt skrivet!
2018-01-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Gillar den här livsdramatiken som bara ytterlighetsmänniskor levt, förstår - Änglarna har haft det jobbigt med sådana som även jag. . . . . .

Jag vill uppmuntra dig att skriva oftare och mer !
2017-12-05

  Lars Hedlin
Skrivit med stor inlevelse och känsla! kram .)
2017-11-05

  Fem hjärtan VIP
Underbart vackert skriver du..!
2017-10-27

    Dan Myrbeck
Mycket bra & tänkvärt skaldat!
Välkommen tillbaka!

PS: Jag uppskattar den konsekventa dom-som-strukturen.
2017-10-25

  Quasimodo
Stark och mycket bra skrivet!
2017-10-25

    ej medlem längre
Berörande vackert skriver du om det gåtfulla i livet..
2017-10-25

  ULJO
Jag sällar mig till den skaran som med gott samvete får läsa dina text med gott samvete. Det här var god poesi som jag gillar
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler