Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gangbangteorin :)


Gud skapade dödens lakejer, också.

I mitt liv
är säkerhetslinor
och försiktighet
strängt förbjudet
går allt åt helvete
så gör det
men det är ingen
tro
snarare
ett konstaterande.

Jag lever
här och nu
utan skam
utan skuld
och tänker
fortsätta
låta livets härliga
flöde
ta mig dit
det vill
för jag har helt slutat
tro
på storslagna
förändringar
skapade genom
vackra
handlingar.

Lusten att leva
är min enda
ledsagare
för det är
ur just lusten
liksom sanningars
ögonblick
mitt livsflöde
skapas
frodas
och slår rot.

Så varför
ska jag då tro
på något
så länge jag
håller mig

vid liv?
 




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-10 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spänstig text, härlig bild. Livet är härligt när det leder dit man vill. Livslust är sunt och sant. Livslust och tro är inget motsatspar, även om tron gärna kommer in i bilden när livsluften har gått ur och livet känns botten.
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP