Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSVERKET

 

Sorlet hör jag

 

från dem

 

som begrundar konstverket

 

om hur skickligt gjort

det är

 

 

Jag

förstår ingenting

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-10 15:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra uppsnappat....
2013-07-15

  Palett
Verkligen bra fångat !
2013-07-10

    ej medlem längre
Jag läste den här dikten och tänkte att du (eller jag eller någon) var konstverket
och då blen texten jättemeningsfull...

:D

/ PG
2013-07-10

  aol
känner så igen den känslan, bra fångat vännen,
2013-07-10

  Mona Nordkvist VIP
Känner igen det här...:)
Det slutar med att man känner sig dum
som inte begriper nåt.
2013-07-10

  ResenärGenomLivet VIP
En känsla man känner igen...jag nickar instämmande...
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP