Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ack






så är
dagen kommen
ur nattens öga

är nattens alla
ord lagda i gryningsdaggens
knoppöppnan

jag väntar dig


in under hasselns krona





hon drömde
hans ögon


ur vindens seende
ådring

hon löste upp sitt
ytterligare vara

hällde ut sanden
den vita i en vingrörelse


närmre havets puls
däri hans fotspår ännu lever
inväntade

han dyker in i havet
havet omhöljer hans vara


havet sköljer upp hans stigar


han lägger sig i sanden
följer molnvingars fläktande stämma

hon viskar
de ord

hon aldrig öppnat





ack
om detta löv
så klart föll in i min hand

ur det träd
jag kom


om vinden tonade
lövets vägar

kanske dessa två halvor
förenas

ack om detta löv
föll från mina läppar






Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-11 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öppnande vackert
2013-07-17

  Lars Hedlin
Mycket fint och bra
2013-07-16

  Tarantaran
väldigt vacker
önskan
2013-07-11

    ej medlem längre
Ack vad bra!!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser