Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad kan vara så här....


Jag saknar dig!

Jag saknar dina tassade steg.

Jag saknar dunsen när du hoppade upp och la dig på mitt täcke.

Jag saknar att se dig sitta och titta ut genom fönstret,
när jag vaknade till på natten.

Jag saknar dig, när du låg på kudden bredvid min och la tassen på min kind.

Jag saknar dig, när du på morgonen hoppade upp och lade dig tvärs över
morgontidningen när jag skulle läsa.

Jag saknar dig för du satt alltid utanför duschdraperiet och väntade tills jag var klar.

Jag saknar dig för du kom alltid springande ut till hallen när jag kom hem från jobbet. Du la dig på golvet och snurrade och visade upp dig, du var glad att se mig.

Jag saknar ditt prat, du svarade när jag frågade dig om saker.

Tusse min älskade katt hoppas du har det bra i din katthimmel!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-11 19:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
K an förstå
A bsolut att
T assande katt
T rogen skatt
* saknas då...
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP