Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blommor och glädje!

Idag har jag satt plant i krukor och urnor.
Tycker om att fixa med det, sedan får vi njuta av det fina.
Vi hade satt en måbärshäck runt däcket där vi har
vår paviljong.
Tyvärr har sorken förstört sex stycken buskar.
Vi får kapa ner dessa, fundera på vad vi ska ha istället.
Livet på landet är aktivt, finns alltid att göra.




Fri vers av Ezmeralda
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-24 19:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Textan förmedlar kreativitet och odlarglädje. Önskar er lycka till med omplanteringen av häcken.
Fint foto, ögonfröjd.
2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda