Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De vakar över oss.


Trygghet!

ÄNGELN??
Ser en ängel i ljuset!
Så vacker, så skör och kärleksfull.
Hon viskar, var inte rädd.
Jag vakar över dig i all evighet.
Jag somnade tryggt??




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-18 08:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en omtänksam skyddsängel som tröstar och uppmuntrar när livet känns tungt och besvärligt.
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP