Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilken vinter vi har här i Norrland.


Långdraget!

Nu vill vi inte ha mer snö, fastän jag gillar snö.
Snön gör sina egna skulpturer. Jag promenerar
en timme om dagen. Det har varit en hel del
kalla dagar. Då får man bylsa på sig med lager
på lager. Skiner solen är det så grant, det gnistor
och är som ett skådespel. När jag var liten älskade
jag att gå ut i nysnön. Det blev så tyst och fridfullt
på byns vägar. Det som förstörde det var snöplogen.
Men snart så kommer de härliga takdropps månaderna.
Nu tittade jag precis ut, det snöar igen!!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-02 17:53



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din text inspirerar -
småfåglarna jubilerar
i trädtopparna
och vårsolen skiner. Tack!
2024-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar snö och vinter, av hela mitt hjärta.

2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP