Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tror många av oss har haft skrubbsår i barndomen. Kan ha varit på knän, armbågar.


Skrubbsår!

Skrubbsår i själen gör ont.
Tar tid att läka, om de någonsin gör det.

Man värjer sig och gör motstånd.
Ändå drabbas vi.

Fasaden utåt är, det här gör inte mig något.
Men ändå finns det ett litet skrubbsår till.

Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt!
Vad hjälper det när själen gråter.





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-02 18:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visst gör det ont att få skrubbsår i själen, dom läker så småningom, men ärren är kvar.

2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP