Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lön för mödan,!

Jag sitter vid köksbordet med min kaffemugg.
Dammsugaren står i hallen moltyst och glor.
Tar en sockerfri skorpa, fasen va trist.
Minus 24 grader, inte ens katten vill gå ut.
Hela jag skriker inombords, jag vill inte städa idag.
Dammråttorna skrattar och dansar vidare under soffan.
Katten fortsätter tvätta sina tassar, han bryr sig inte.
Inte jag heller, kommer att tänka på en låt.
Let it be!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-16 19:54



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vilken härlig dikt! Släpp dammråttorna loss- det är vår! Nåja, snart i allafall:-)
2024-01-17

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett befriande avslut.
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP