Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ser att solen redan är uppe. Katten har redan varit ute en sväng.


Nyvaken!

Det doftar nybryggt kaffe i hela lägenheten.
Väl uppe, blir det en mugg kaffe och en ostsmöirgås
med paprika. Vi småpratar jag och sambon, han frågar
hur min rygg känns idag?
Hjälpte min sambo att skotta snö för tre veckor sedan,
fick ryggskott efter det.
Fysiologen har hjälpt mig att träna, nu äntligen bra!!
Tittar en stund på tv4 morgonprogram. Där blev jag inte alls glad.
Bara krig och elände. Motsättningar över hela världen.
En ny dag, jag är vaken nu, jag vill att det blir FRED!!






Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-27 12:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det vill vi alla.
Men så länge det finns folk som profiterar på krigen och så länge det finns idioter till "män" som ställer upp som kanonmat, så fortskrider krigen.
Om alla totalvägrade blev det inga krig.
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP