Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet, en kullerbytta,!

Här där vi bor har vi väntat så på vår och värme.
När den väl kom våren med värme,
så blev det verkligen varmt.

Välkommen säger jag och sitter ute och njuter,
katten Pysen ligger under bordet för där är det skugga.

Vi människor är sällan nöjda, vill alltid att det ska vara si eller så. Har det bra här i stugan, nära till naturen och sjön.

Ju äldre jag blir, desto nöjdare blir jag med det
som är just nu. Att få leva i nuet!





Fri vers av Ezmeralda
Läst 19 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-24 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda