Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någonstans i mitt hjärta finns du. Men jag pratar aldrig om det.


Minnenas labyrint!

Såg dig idag, i vimlet av människor.
Minns dina skrattande och blå ögon.
Ovanför kanten på kaffemuggen.
Minns att du älskade färska winerbröd.
Det som var, var så fint.
Det var inte du, kunde inte vara det.
Men jag minns!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-24 19:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodsvacker om minnen av en älskad och saknad människa.
2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda