Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del ändringar i skolan vore på sin plats


Pythagoras sats

Relationer, social kompetens varför ska vi kunna det när vi kan lära oss tredjegradsekvationer i matematiken, vara en akrobat i gymnastiken ?

Etik är väl ingen idé när vi kan allt om matematik och fysik. Blir det en fnurra på tråden kan vi väl rabbla de goda råden vi fått i musiken om hur vi kan hålla röstläget si eller så när vi ska sjunga.

Bäst kanske hade varit att hålla tand för tunga eller att kommunicera med den som vi har kär. När vi får problem hur kan vi lösa dem ? Ska vi räkna eller rabbla Pythagoras  sats ?




Fri vers av wildah
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-11 21:53



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
tänkvärt, fast min eftertanke blir: Det behövs en del ändringar i vårt samhälle och bland oss föräldrar…
2013-07-23

  Dito VIP
Det kan man verkligen undra
2013-07-14

  Silverstripe
Bra och, som jag läser det, med en sund portion ironi!
2013-07-13

    Dan Myrbeck
Bra!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah