Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen sommar

Året utan sommar

Sökte jag mig till skogen

Där lekte
Vinden med mitt hår
Torkade mina tårar
Och smekte min kind

Där lyssnade
Böjda trädkronor
Deltagande

Där hördes
Viskningar från tusenåriga själar
Som visade mig vägen till mig själv

Där hittade
Dofterna genvägar
Direkt till mitt hjärta

Där kände
Jag granarnas
Trygghet som stöd


När så rådjuret mötte
Min blick

Då tändes hoppet

I mörkret mellan stjärnorna




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-12 18:56



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vacker o hoppfull dikt ...! Skogen o Naturen har en otroligt läkande effekt ...!
Applåd!
2013-07-14

  stig wikman
FIN POESI
AGNETA.

KRAM.
2013-07-12

  Angel of love
Ljuvligt vacker!
2013-07-12

    ej medlem längre
den är bara så bra..
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP