Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM

Det finns

ett litet ord

som heter OM

det kan fälla

allt och alla

 

OM jag inte stod

då skulle jag nog

falla




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-12 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra tankeställning
2013-07-15

  Mona Nordkvist VIP
Så bra! :)
2013-07-13

    Dan Myrbeck
Vktigt me bra om-döme!
2013-07-12

    ej medlem längre
Tur att ommet finns...
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP