Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röst

Jag minns att det var något speciellt med din röst

den berörde mig känslomässigt som om den vore ljuvlig musik



Tänk att ett uttalat ord kan värma så mycket

som ditt HEJ




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-13 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkänning här med! du formulerar det väldigt klart och tydligt. Ett simpelt HEJ liksom.. så självklart träff rakt i magen. Det är väl magi?
2014-02-05

  WyS VIP
Så känns det när man älskar!
2013-11-30

  Ninananonia VIP
:) fint
2013-10-30

  M:tin
Tack för din kommentar och för att du läser!
2013-07-13

  wildah
Ja det är märkligt hur man kan uppleva det, känns igen!
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin