Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNTAR

Du är vinden

jag är en blomma på en äng

Ser hur alla niger

när du närmar dej dem

 

Önskar

att du inte vänder

innan du nått fram

till mej

Det skulle bli en sorg

när även jag

vill smekas

utav dej

 

Så jag står här

och lyser

med mitt vackraste jag

 

Väntar

 

Blir det inte nu

så hoppas jag

på en annan dag

 

M.L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-14 14:41



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert i ord och bild
2013-07-16

    Dan Myrbeck
Mycket vackert!
Grattis till Mest Bokmärkta!
Kram!
2013-07-15

  Lars Hedlin
Längtans vackert ;)
2013-07-15

  Mona Nordkvist VIP
Så vackert! Den gillar jag.
2013-07-15

  Carina Bendix
Verkligen jättevackert skrivet!
2013-07-15

  aol
underbart skaldat och berörande vännen,
2013-07-14

  Eva Helene VIP
Ödmjuk väntan, så fint!
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP