Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://browse.deviantart.com/art/a-distance-there-is-184844567


Oriental thoughts

 

 

 

Distance... the reason that makes people silent?

or...

because of silence. . . . that people have accidentally created the gap between?

silence does not mean stop loving...

but

love will fade away in each other's silence...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-14 16:57



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Silence do that.
2013-07-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så sant...
2013-07-15

    ADI Nehlin
fin, berör
2013-07-15

  Lars Hedlin
So true .....
2013-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Fint beskrivet...gillar att du skriver på engelska, det får mej att tänka lite extra...
2013-07-14

  Angel of love
Vemodigt vackert.
2013-07-14

  Rozsi.kovacs

i like this text very much
2013-07-14

    ej medlem längre
So...true.
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One