Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en övernaturlig händelse...


Telepati-dröm



Kysste nacken din

bevisade kärleken min

Du sa vänta vänta vänta

Det gick sedan oturligt många år

Dagen då det hände

uppvisade vi hur man varandra når

på ett speciellt sätt

och att bli betrodd av andra

kommer inte att bli lätt

Vår hemlighet det får bliva

om inte du har någon annan ide

du som är så klok och skicklig på att skriva

Fick åter tag i dig sagolika kvinna

min hjältinna




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 431 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-14 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow! en sån kvinna, en själv nästan önskar en var! sagolik och hjältinna. vackert.
2014-02-05

  WyS VIP
Vacker!

2013-11-30

  Ninananonia VIP
Fint :)
2013-10-17

  wildah
Den här är fantastisk, drar mig till sig!
2013-08-13

    ej medlem längre
Så där ja! ;)
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin