Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel

en förnimmelse
av ljus

en ängels
lätta beröring

och försiktigt
öppnades dörren
till mitt
stängda hjärta

långt där inne
gömda i en vrå
hittade jag
speglingarna
av mitt liv

och sanningen
så stor och
bländande

att alla lögner
vittrade sönder
till stoft

rakt genom
svalans flykt
i den duvblå
sommarhimlen

skickade solen
en stråle
som träffade


mitt i
hjärtat


med ljus
och sång

går jag
en ny dag
till mötes




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-14 20:33



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ljuvlig dikt som andas
tro, hopp o kärlek...
Det är underbart
med änglaberöring!
2013-07-17

    ej medlem längre
suveränt bra..
2013-07-15

  stig wikman
VACKER
POESI.
AGNETA.
( love that )
2013-07-14

  anits VIP
En helt underbar dikt
2013-07-14

  Angel of love
Vilken underbart vacker text!
2013-07-14

    ej medlem längre
Jättefin! =)
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP