Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Klädd
men inför dig
naken

Du ser förbi
det yttre
det skapade

ser allt mitt
svarta
och det trasiga

finner ändå
något
som tilltalar

och inför dina ögon
blir jag vacker.

© Kajsa




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-15 11:21



Bookmark and Share


  Drömfångare
Otroligt vacker :)
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP