Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min förstfödda blir 20 år idag. Var tog tiden vägen?


Den tickande tiden

Tänk vad fort tiden kan ticka
Nyss var du en nyfiken liten flicka
Nu har du blivit vuxen och stor
om än mindre än syster och bror
Studerar numera på Lunds universitet
för att bli en sådan där som saker vet
Blommor och träd, småkryp och bi
Det kallas visst för Biologi
Din nyfikenhet är ditt starkaste drag
vill veta något nytt varje dag
Handla, laga mat, tvätta och damma
Tänk vad bra du lärde av mamma.
Vi är glada att få delta i ditt liv
Där du numera tar kliv efter kliv
Och nu bakom boken vi finna
en alldeles nyvuxen kvinna.

@Kajsa




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-22 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP